Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Kemal beyi sırtından hançerleyenler kimler hangi CHP'li siyasetçiler yada eski yeni yöneticiler Kılıçdaroğlu'na ihanet içinde.

Hatırlayın o tarihleri CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday açıklanmazdan az evvel İnce'nin dışında aday adayı olarak adı geçen kimse yokken yaptığı açıklamalarda çok umut verici konuştu ve seçimleri kesin alabileceğimiz bir adayımız var henüz ismini açıklamayı uygun bulmadığımız dedi ve ilave etti özelliklerini vereyim bir kere hem dindar hem Atatürkçü birisi ve üstelik akademik kariyer sahibi ve kendi kadroları da var ve ayrıca bizi Esad'la barıştırabilecek Suriye ve İran başta olmak üzere pek çok komşu ülkede itibarı olan ve coğrafyaya barış getirebilecek bir isim dedi. Hatta Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu ile konuştuk konuyu ve bu tarife uyan kim olursa olsun seçimi açık ara farkla kazanır hatta hem Atatürkçü ve Cumhuriyetçi hem de dindar olsa yeter dedik ve hatta Çavuşoğlu Kemal beye ağzına arı balı sayın Genel Başkanım sen böyle bir aday bul gel biz ardına düşmeye de seçimi ona kazandırmak için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya da varız demişti ve inşaallah aynı zamanda Ehlibeytçidir adayınız demişti. Tabi Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına paralel halkta bir heyecan oluştu görseniz sosyal medya da şenlik var herkes Erdoğan'ı eleştiriyor Atatürkçü olmayan bir dindar rol model kişilik var etmeye çalıştığı için ve BOP'a Amerika ile beraber eşbaşkanlık ettiği için.

Tabi bir kaç gün sonra bekliyoruz Kemal Beyin açıklayacağı adayı merakla ve biz bu tarife uyan bir kaç isim tanıyoruz o gün için zira kamuoyu tanıyor ismini biliyor ama açıklamam uygun olmaz gibi de bir şey söylemişti Sayın Kılıçdaroğlu, hatta bir duyduk Muharrem İnce Yalova'ya köyüne yerleşmiş eşofmanları çekmiş diye ve hatta haberlere de yansıdı kulislerden de olsa. Keza Sayın İnce bu gerçeği kendisi de itiraf etti daha sonra ben umudu kesmiş eşofmanları çekmiştim demişti hatırlarsanız. Neyse biz tabi dindar ve Atatürkçü deyince bu tarife kendisinin pek uymadığını anlamış olmalı Sayın İnce deyip geçiştirdik. Çünkü İnce'ye Genel Başkana aday yapılmadan önce genel başkanlık için kıyam denediğinde Uşakta Ali Erdoğan desteği aldığı için ve onu cezaevinde bulunduğu süreçte bile methediverdiği için sözde cem evinde kızardık biz İnceye zaten ve aday olsun da istemezdik doğrusu. Nitekim oy vermeye de gitmedik Allah biliyor sandığa gitmemeyi ve böyle tepki vermeyi denedik o tarihte. Tabi değil biz, halkın hiç birisi umurunda değil arkadaşların. Onlar istihbarat örgütleri ve nerdeyse hepsi onlara bağlı medya ne diyor? Bir de kapital dünyanın devleri para babaları ne diyor? Onları önemsiyor siyasetçiler malumunuz. Bizler umurları bile değiliz besbelli maalesef. Bu kadar olur halkı görmezden gelme artık. Düşünsenize hepsinin twit paylaşımlarında kendi duvarlarında üstelik kendi takipçileri ve eski hayranları eleştiriyor adamların umuru bile değil.

Çoğunu kaldırmayıveriyorlar gaz almak içinse de neyse artık bilemiyorum ama hiç birine yanıt verdikleri de yok beğeni bile koymaya tenezül etmiyorlar. Halksa halktansa yorumu yazan bakmaya gerek yok. Kayda değerlik için emperyal çetelerin bu bizden dediği insan olmak gerekiyor zaten evvela. Neyse ne diyorduk? 2018 Seçimlerinden altı ay evvel de kesin AKP bu sefer iktidarı kaybeder diyordu herkes AKP'liler bile. Bakın işte seçimlerden altı ay evvelki sosyal medyadaki paylaşım ve yorumlara. Aday ilan edildikten sonra işler tabi ki değişti. Bu bağlamda İyi Partinin Sayın Genel Başkanı verdiği tepkide haklıydı ve belki de CHP tabanını kendine getirmek için yaptığı bu hamle ile CHP'ye en büyük iyiliği de o yaptı sağolsun. Keza biz de aday açıklandığı gün tepki verdik ve kaybetmek üzere çıkılan bu seçimlere bu adaylarla gitmek ülkeyi felakete sürüklemek demek olur diye uyardık. Ama tabi dinleyen olmadı bizi de Sayın Akşener gibi ve Sayın Akşener gibi biz de derdimizi meramımızı anlatamadığımız ve BEBECAN ve etrafında oluşan çeteyle baş edip onlara rağmen siyaset üretemediğimiz ve algıları onların elinden alamadığımız için. Suçu üstlenmiş olmamak için nitekim biz de döndük hataysa da değilse de o hatamızdan ve var gücümüzle destek olduk.

>>>>>>>>2018 seçimlerinden altı ay önce de Erdoğan gidici ama son altı ayda durumu toparlamıştı. 2023'de de öyle oldu Erdoğan'ın işi denk geldi! 1<<<<<<<<

>>>>>>>>CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na bir ihanet mi tezgahlanıyor? 3<<<<<<<<<

Yorumlar