Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Manisa Örgütünün sevmediği, mahallesinin delege seçmeye dahi layık görmediği Özgür Özel'e mi kaldı CHP?

Ne günlere kaldık. CHP Genel Başkanlığı makamına Cumhuriyet Halk Partisinin kalesi olan İzmir'de bile konuşamayan adamlar talip. Siyasetin çitası o kadar düştü ki; Milletvekilinin doğal delege olduğunu unutup delege listesine giren ve fakat seçilemeyen yani kendi mahallelisinin onu Kılıçdaroğlu milletvekili yapmaya değer görmesine rağmen partiye delege bile yapmaya değer görmediği kendi memleketinde hiç kimsenin CHP Örgütünün bile sevmediği bütün eski CHP İl Başkanlarının (Manisa) nefret ettiği, şaibelerle dolu bir geçmişe sahip olduğu gibi son seçim yenilgilerinin ve referandum yenilgilerinin birebir sorumlularından olan bir isim CHP gibi adeta her şeyimizin bütün varlığımızın kurucuları olanların kurduğu bir partinin genel başkanı olmaya heveslenebiliyor kimse ihtimal vermese de. Teşbihte hata olmaz derler mahallenin en güzel kızına yeşillenirken burnunun sümüğünü toplayamayan pabucu boyasız avareleri andırsa da ve çok komik olsa da Özgür Özel'in hali CHP açısından içler acısı.

 Düşünsenize mahallenin en güzel kızısınız ve burnu sümüklü bir oğlan size olan aşkını anlatıyor bütün mahalle onun size aşkını konuşuyor ve nerede görse bakıyor aval aval, aklınca sizi ayartmak adına esas oğlan pozlarına giriyor burnunun sümüğüne aldırmadan. Kız açısından ne kadar trajikomik bir durum. Kıymetini düşürüyor CHP Genel Başkanlığı makamının Özgür Özel gibi tiplerin bile talip olması açıkçası ve makamı küçültüyor makamdan özür dileyerek söylüyorum. Senin ne haddin? Senden evvel onu kendine had görenlerin halide mi ibret olmadı sana? Sende mi yoksa ahir ömrünü felçli veya alzheiimer olarak geçirmeye talipsin yoksa. Bizim sakın bu tuzağa düşme sakın Davutoğlu Babacan bunlara güvenme ikazlarımıza rağmen Cübbeli işin aslını açıktan söylemesine rağmen bu tuzağa düşen ve AKP'ye bir sürü daha milletvekili pazarı açan genel başkanın düştüğü halde mi ibret olmadı sana ki sen ben liderim diyorsun. Liderlikten sende ne var Allah aşkına? Orta halli bir hatipsin sadece ama bom boşsun işte besbelli. Başka lidere ait özelliklerin hangisi üzerinde. Lidersen etrafına adam dernemiş olman gerekir ama kimse de görünmüyor etrafında siyasetten tekavüde ayrılmış miladı dolmuş bir kaç siyasetçi eskisi dışında. Lider olsan bir yaşam felsefen olur bir medeniyet tasavvurun olur lider olsan kadron olur hem sonra. 

Kadrosuz lider çıkmaz mı? Çıkar da elbet nadiren ama lider ortaya çıkar çıkmaz kadrosu oluşur. Hiç kimse tek başınasın demez lidersen zaten ve hemen etrafını çevreler senin gibi ya da sana yakın düşünenler. Çünkü lidersen halkın nabzını yakalarsındır lidersen halkı duyarsındır ve halkın ne duymak istediğini bilirsindir. Sen zaten yıllardır meydandasın da hala ekibin yok kadron yok ne diye lider adayı olursun? Etin ne budun ne demezler mi adama? Çapın ne demezler mi? Biz lider arıyoruz demogoji ustası emperyal çete aparatına ihtiyaç olsa da sana kalmaz senden iyileri var vitrinde yada arka planda demezler mi?Ki inanın demişler açın kendi twitter hesaplarını halk neler demiş görün kendi duvarlarındaki yorumlarda. Kimse inanmamış samimiyetine bir kere. Kimisi danışıklı dövüş halindeler Kılıçdaroğlu ile, o na ve kongreye meşruiyet ve demokratiklik süsü vermek için yazdıkları tiyatroyu oynuyorlar diyen de çok.Sen kimsin yahu senin ne haddin? Diyen de Brütüsü hatırlatanda keza ama herkes farkında o bizi iğriti eden vıcık vıcık samimiyetsizlik ve sahteliğin ve bir kaç fake bot adres dışında hayırlı olsun diyen de yok başarılar dileyen de başaracağını sanan da keza. Herkes biliyor kaybedeceğini bile bile aday olduğunu ve kongre delegelerinden kabul görmeyeceğini ve herkes farkında ne partide ne halkta bir karşılığının olmadığının Sayın Özel'in.

Son dönemlerde CHP çevrelerinin özellikle büyük sempatisini toplayan ve bomba CHP Kulisleri derleyip haberleştiren Gazeteci Bahar Feyzan gibi bir hanımefendinin sorduğu üç soruyu ikisini cevaplarken üçüncüsünü unutmuş açıklama da. İnsandır unutamaz mı? Elbette unutabilir ama birbirine bağlantılı üç soruyu aklında tutup cevaplandıramıyorsa liderim diye medya huzuruna çıkmasın. Yardımcı iken unuttuğunda kızmıyorduk ki insan nezaketinden yine unutmaz soruyu soran bir hanım efendi çünkü. Heyecan yapmış efendim de diyebiliriz elbette ama heyecanını yenecek olgunlukta değilse yine yardımcı kalaydı ikinci adamsa ikinci adam olaydı. Biz de ikinci adamdan beklenen kadar kabiliyet bekler idik kendisinden ama birinci adam olacağım deyip sloganlarla susturulunca bende birinci adamın yanındayım diyenden lider mi olur? Aslında fırsatı ilahi gibiydi Bahar Feyzan'ın soruları pas gibi de diyebiliriz de ama değerlendiremedi taca attı hep olduğu gibi üstüne üstük sorusunu da unuttu hanımefendinin. 

Arkadaşımız aklınca CHP'nin büyük kurultay delegelerinden destek istiyor ve beni partinin genel başkanı yapın çünkü bu genel başkan benim de yardımım ile partisine ihanet anlamına gelecek işlere imza attı diyor beni de bu suçlara alet etti demiyor tabi. Ama anlayan için durum bu. Aynı anda AKP çevreleri Kılıçdaroğlu'na siyaset yasağı gelebileceğini konuşuyor.  Nasıl Kılıçdaroğlu'na AKP'ce yapılan bir operasyona alet olduğu aklımıza gelmez ki? İzmir'de konuşmasının sloganlarla kesilmesini bütün salonun seyrettiği ve Soylu bile beni susturamadı dediği esnada bile hiç alkış desteği görmediği Özgür Özel iddiasına devam ederse bazı şehirlerde ıslıklanacak da anlaşılan. İzmir'de bile durum buysa ve kimse gençlere ayıptır gençler izin verin Özgür bey konuşsun dememişse bunları da olasılık olarak ön görmek çok görülmemeli diye düşünüyorum. Bence daha fazla kepaze edilmeden, istenmeyen adam ilan edilmeden çekilmeli Özgür Özel ve CHP'yi de CHP'den hala umudu olan ve gittikçe sayısı da umudu da azalan kitleleri de daha fazla üzmemeli. 

Çünkü kim duysa o namı kalmış Genel Başkanlık? Diyor maalesef ve bu en azından o partiye oy veren ve bunca beceriksizlik ve ihanetin gözümüzün önünde Altı Ok amblemi altında işleniyor iken o partiye oy veren ve üye olmamakla beraber bilip tanıyan çok insan tarafından CHP'li bilinen yaptığı haberler de ve yazılarda CHP'nin kurumsal kimliğine zarar vermemek adına maksimum dikkat eden ve CHP'ye her zaman öp özel apayrı yer veren kendi halinde bir yerel gazeteci ve köşe yazarı olarak ve Atatürk'ün izinde kuruluş felsefesi ile yönetilen bir CHP hayali kuran Türk Milliyetçisi ve Devletçi bir vatandaş olarak biz de çok üzülüyoruz tabi CHP'nin Özgür Özel gibi İmamoğlu gibi (ki ikisi aynı kaptan besleniyor o kesin ) tiplemelere kalma olasılığından ve diğer yaşananlardan ötürü. Utandırmasın artık bizi CHP kadroları istiyoruz saçmalamasınlar artık istiyoruz ve saçmalamalarına izin de vermeyeceğiz bu sefer muhalif yaşamanın bedelini yıllardır ödeyen insanlar olarak.

Yorumlar

Caner 1 Yıl Önce

Erkan abi sen holding yönetimine talip oldun destek olduk şimdi sıra genel başkanlıkta abi destekciniz sıra sende chp senin siyasi tecrüben ile gelişir

Tüm Yorumlar