Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Devlet Bahçeli Ali Erdoğan'ı ne halka ne de MHP'ye affettiremedi kendi de affetmedi ama planı faş etmekten çekinmediler

Bildiğiniz üzere İyi Partiye üye olmayı deneyip başıma türlü iş almak üzere iken kendimi bulup geri köşeme çekildiğim bir siyaset denemem oldu bir dönem ve girmeye kalktığıma bile pişman etti Akşener ve ekibi finalde Ayşegül Hanımda hatta. Gerçi çıkarım da oldu yalan yok birçok İyi Partili arkadaş edindim şimdi hepsi İyi Partiyi bıraktı gerçi boştalar siyaseti takipteler.  Kimi şehir değiştirdi kimi ülke kahrından ve Hasan abi (Kırkalıoğlu) başka partiye geçmeyi denedi orada da olmadı çünkü ikiyüzlüler samimi insanları aralarına girdiğine mutlaka pişman ediyor ettiler de zaten il başkanı idi apar topar istifa etti en son duyduğum. Neyse İyi Partiye neden üye olmak istemiştik? Hemen yanıt vereyim Ali Erdoğan Kudret Sarı ve İsmail Oskay başta olmak üzere etkisindeki bazı isimler üzerinden fetövari taktiklerle İyi Partiyi ele geçirmeye çalışıyor diyerek ve hatırlayın açıkça anlatmıştık. Hatta ben bir dilekçe ile Savcılığa bile suç duyurusunda bulundum ama direk takipsizlik verdikleri için hiç değinmemiştik. Zaten Devletin fetö ile mücadele gibi bir derdinin kalmadığı ile yüzleşmiştik. Tabi oluşturdukları mağduriyetleri gidermek gibi bir dertlerinin de keza olmadığını anladık o vesile ile ama mücadelemize de devam ettik siyaset sahnesinde.

İyi Parti de olup biteni müşahede edip bizim gibi düşünen ve mücadelemize destek atan kimseler de vardı tabii ki halk insanı bilinci ile kadınlı erkekli az insandan destek almadık doğrusu ama Ayşegül Obalı dahil Servet Koşar dahil bir çok İyi Partili arkadaşımız bize inanmadı. Yoktur Gür'ün arkasında Ali Erdoğan eli Kudret Sarı'dan da ummayız dediler. Ama finalde ne Gür sakladı Ali Erdoğan ile birlikteliğini ne Kudret Sarı ne de İsmail Oskay ama meşruiyet veremeyince olsa gerek seçimin de gittiğini görünce İyi Parti konusunu kapatalım ve seçim sonrası Bahçeli’nin arkasında dizilelim diye düşünmüş olsalar gerek biri adayken birisi sosyal medya fenomeni gibi gazeteci kılıklı dayak yemeleri ile ünlenen tipler üzerinden MHP'ye destek açıklaması yaptırdı. Kendi ağzından değildi belki ama yalanlamadı da keza MHP Adayı da ne münasebet demedi il başkanı da. Oysa Ümit Arslan'ın kırmızı çizgisi bilirdik Ali Erdoğan'ı meğer yalanmış dedim. Bahçeli ve MHP affetse o affetmeye hazır anlaşılan dedim hiç tepki vermeyip görmezden gelmeyi yeğleyince. Zaten neredeyse herkes görmezden geldi biz de keza ve kimsenin de umurunda olmadı Ali Erdoğan'ın kimi desteklediği kimsesinin kalmadığı ile ve halk içindeki bütün popülaritesini yitirdiği ile yüzleşmiş olduk hep beraber.

Derslik ve ibretlik esasen Ali Erdoğan'ın bu fetövari taktikler ile siyaset dizayn etmeye kalkarken düştüğü bu hal. Kimse kusura kalmasın direkt böyle yazıyorum çünkü artık elim çok daha güçlü. Tezimi güçlendiren öyle gelişmeler yaşandı ki inkarı mümkün olmayan hale geldi. Bizim iddia ettiğimiz gibi çıktı fidan üzerinden yolsuzluk yapmak üzere tezgah kurdukları vs gibi ihanet gerekçelerini belgeleyerek partiden attı bunları Ayşegül Obalı ve ekibi. Keza 1 Sıra aday olabilen ve fakat seçilemeyen birinci sıra sözü için Ali Erdoğan'ın Serkan Arıcan ve arkadaşları, kardeşlerimize ki Serkan'ın da diğer gençlerinde bende öp özel yeri vardı sorsak Soykan'a göre de öyleydi ama unutuverdi hem de açıktan söyleyerek Gür'ün artık Ali Erdoğan ile birlikteliğini gizleme gereği duymadığını. Ancak finale yakın seçimi CHP'nin alacağını anlaşılınca planı değiştirip İyi Partiyi kapatarak MHP'de toplanmak üzere Ali Erdoğan'ı oraya bu sefer yanaştırmak istediler zannımca ama malum MHP'yi yönetenler unutsa da MHP'liler unutmamış FETÖ'nün bu vatana ve dava adamlarına yaptığı ihanetleri.

Keza Ali Erdoğan'da hiç kabul görmedi MHP Tabanında sessiz kalmayı seçti herkes. MHP Uşak İl Başkanı seslenmeli idi ama hiç değilse höst demeliydi senin desteğine ihtiyacımız yok sen gözümün önünde belediyenin imkanlarını fetöye olduğu gibi sunmuş bir hainsin ki özelde buna yakın şeyler söylüyor bu arkadaşlar Ali Erdoğan hakkında ama nedense sosyal medya da pek sessizler. FETÖ Ülkücülere kumpas kurduğunda da pek bir sessizdi MHP'nin yöneticileri bizden başka ayıp oluyor beyler diyen de olmamış idi malum. Neyse Bahçelinin ağzından anlaşılan o ki İyi Partiyi Koray Aydına dağıtması üzere teslim etmeyerek Akşener ve ekibi ihanet etmişler. Bahçeli'yi dinlememişler anlaşılan ve anlaşılan Erdoğan'ın da bu kafaların yaşandığından haberi olmuş ve göz yummuş gibi sanki ki olabilir tabi siyaset bu. Zira Bahçeli pek bir telaşlı belli çünkü sıkıntılı yerlerde sıkıntılı görüntüler veriyor. Geçenler de yüzü gözü mos mor çıktı kolu kırık düştü dediler ama ne olduğu belli olmadı. Sosyal medyada dövmüş bunu derin devlet elemanları sonunda ve rezil etmek için kamera karşısına böyle çıkmaya mecbur etmiş olmalılar düştüysen bile acelen ne yap bir yazılı açıklama geç insanı beynine silah dayasalar çıkmaz o halde iken gibi yorumlar atanlar da olmuş. Düşmüştür tabii ki ama yoruma açık değil mi gerçekten de? Ferdi Tayfur şarkısı üzerinden siyaset üretmekte nedir arakadaş? İstismar etmediğin saha mı kaldı? Nakşibendilerle mi oturmadın sen zaten geçmişte Fetullahçıları mı partine davet etmedin Ak Parti ile ilk kavgaya tutuştukları esnada. Esad’a hain mi derken CİA Aparatları ile ortak gurama mı kurmadın? Siyaset dışında her sahaya da el attın.

Kadın  programını özendirmek gibi bir kötülüğü bile yaptın bu millete. Kadın programlarında milletin zihin dünyalarını ters yüz eden algı operasyoncusu aparatları bile methettin sen? Karıştırmadığın kalmadı derin devletliğin ötesinde yetkiye ve etkiye sahip iken ülkenin bu hale gelmesine vesile oldun yalnız kurtları zincirleyerek dava doktrin lider gibi saçma lakırdılar üzerinden. Milliyetçi camiaya ihanet var evet hem de katmerlisi ama baş aktörlerinden birisi sensin besbelli bu ihanetin ey Bahçeli diyesim var ülkücü arkadaşlara ayıp olacak ileri de gitmeyelim ama durum bu arkadaşlar madem ki ülkücüsünüz islami ahlak ve Türklük şuuru neyi gerektirirse lütfen onu yapın artık. Hiç değilse bu kör olası büyüden bunca aydınlamışken ortalık kurtulun ve bir olun evvela. Bir olmayı öğrenin. Vitrinde hiç milliyetçi yok neredeyse ama sorarsan seçmenin yüzde altmışından fazlası ki bana göre daha da fazlası milliyetçi saikler ile oy veriyor ülkede. Millet milliyetçileri istiyor ve milliyetçi söylemler duymak istiyor artık çünkü buna ihtiyaç var en çokta morale ve umuda tabi millet ihtiyacın farkında ve Türk Milliyetçilerini bekliyor destek isteyip duruma müdahale etmesi  için peki ya Türk Milliyetçileri nerede?

Yazı dizisi devam edecek.

Yorumlar

Onur 6 Ay Önce

Erkan abim en açıklanır biçimde yazmış. Ahhhhh bahçeli ahhhh

Tüm Yorumlar