Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Beceriksiz iktidar, kendi varlığını, ihanet içindeki muhalefete borçludur.

Adliye salonunda hakim karşısında da vardı bir fotoğrafı asıl onu aradım ama bulamadım neyse buda idare eder, yanındaki Milli Mirayilere de gönderme yapmış oluruz. Resimleri gördükçe iğreniyor ve içimden diyorum ki; Bak ülen sen şu siyasetçi KAFTAN'lı tiyatrocuya, kasılışına bakınca sanırsın kendisi bir Cumhuriyet Hanımefendisi, giydiği kaftan ve yargılandığı suç Vatan Sevmek. Sanırsın Vatan Hainlerine sahip çıktığı için değil de Vatan Haini dediği için yargılanıyor. Sanırsın Sokrates gibi çığır açan düşünceleri sebebiyle yargılanıyor. Sanırsın Hallacı Mansur yada Pir Sultan Abdal gibi Hakkı dile getirdiği için Hakim karşısında. Yargılandığı suç bana göre Vatan Hainliği, değilse bile Vatan Hainlerini himaye etmek ve terör örgütü propagandası yapmak. Bu suçtan yargılanan bir Devlet Düşmanına bu cagayı atmasına nasıl izin veriyor yargılayanlar ve güvenlik güçleri anlamıyorum arkadaş. Bu ne cüret dokunulmazlığı bile yok halbuki sadece il başkanı..

Ben Hakim olacağım benim karşımda öyle gerile gerile alnı açık ve akmış gibi kasılacak bu kadın anında bozarım. Yargılandığı suçu ve bu suça dair twitter aleminde herkesin gözü önünde gezinen delilleri yani gayri ahlaki ve gayri hukuki paylaşımlarını hatırlatır haddini bil Hakim karşısındasın ve ağır suçlar işlemişsin derim. Bir de bazı sözde CHP'lilerin bazı paylaşımlarda, bu bayanı İstanbul Fatihi yada Cumhuriyetin yılmaz savunucusu gibi göstermeleri yok mu? İnanın hayretler içerisinde izliyorum olan biteni. Nasıl olurda Cumhuriyet savunucusu gibi takdim edersiniz bu buz gibi de başkanlıkcı, eyaletci işte. Gerçek bir Cumhuriyet Halk Partili yada gerçek bir Atatürk'cü, Kürtçülük hatta bölücülük yapan yetmezmiş gibi bölücülük için dağa çıkan terör örgütleri yada uzantılarına sahip çıkmak suçundan yargılanan bir insanın CHP'ye İl Başkanı olmasını içine asla sindiremez. Kim bu kadının İl Başkanlığını içine sindiriyorsa o gerçek CHP'li olamaz. Bırakınız içine sinmeyi Devlete karşı savunup bu uğurda Devletini bir siyasi partiymiş gibi gösterip suçlayanlar bile var. Ulan senin yargıladığın AKP kurumu değil Devlet kurumu zaman zaman AKP etkisinde kalsa da bu denli saldırılmaz ki bir kamu kurumuna.

Hele saldırdığınız Adalet kurumu ise Askeriye ise iki kere düşünmelisiniz. Ayrıca senin savunduğun CHP'nin sözde il başkanı; Kuva-i Milliye Şehitleri anısına attığı tweetten yargılanmıyor, Atatürk'e küfredenlere Cumhuriyete kastedenlere karşılık vermekten falan da yargılanmıyor. Vatan müdafası yada Devlet müdafası ile de ilgisi yok yaptığı paylaşım yada konuşmaların. Attığı twetlere bakın hepsinden ihanet kokuyor iyi koklarsanız. Bir PKK'lı öldürülünce tweet atıp bir kürt öldürüldü inandığınız Allah topunuzun belasını versin diye tweet atmış. Yani inandığımız Allah'a inanmadığını kendince entelektüel bir biçimde ifade etmiş çok bilmiş ve kültürlü ya güya. İnanmazsan inanma da, şunu da hatırında tut inandığımız Allah senin belanı vermeye de kadir, bizim inandığımız Allah'ın senin belanı vermesi için Ona inanman gerekmiyor hem o bilir kime bela kime rahmet vereceğini de Kürt öldürüldü neden diyorsun. Öldürülen kürt değil bir kere, Senin Türk Milletinin soykırım yaptığını iddia ettiğin Ermeniler yok mu? İşte Onlar sizin de gazınızla bize düşman olup dağa çıkan PKK'lılar ya Kürt kılığına girmiş ermeni yada Ermeni olduğunu gizlemeye bile gerek görmeyen beyni Türk'e düşmanlıkla yıkanmış Ermeni. Ermenilerin beynini yıkama ve Milleti Sadıka'yı bize düşmanlandırıp bize karşı kışkırtma işini yapan emperyal çetenin maşasısın sen, haydi onu anladık da bizi neden Kürt kardeşimiz ile düşman etmeye uğraşıyorsun hain seni. Git madem açıkça Kürtlere siz aslında ermeniziniz de delikanlı isen. Kürtler seni oldukları yere sokmaz Vallahi.

Hem bizim insanımızın şimdi kürtlük gibi bir derdi de yok, kürt meselesi diye bir meselesi de yok. Bizim insanımız çocuğunu okutmaya yardım bekliyor iş sahibi ev sahibi yapmaya evlendirmeye yardım bekliyor. Bizim insanımızın tek derdi GEÇİM zaten şu sıralar. Beceriksizler sizi böyle taşı toprağı altın bir coğrafyada yaşıyoruz ama genelimiz geçim sıkıntısı çekiyoruz sizin yüzünüzden. Ben Türk'üm ve Kürt'de olsam Türk'üm diye haykırırdım çerkez‘de olsam, zaten Kürdümüz de Ne Mutlu Türküm Diyene der yeri geldi mi? Çerkez ya da Boşnağımız'da. Hatta Azeriler, Kazaklar ve Tatar'lar bile Türk'üm diye haykırır gururla hiç çekinmeden.

Sen kimsin asıl onu söyle, Cumhuriyetin okullarında okuyup Doktor olmuşsun, CHP gibi bir partiye İl Başkanı olmuşsun hala ne ırkını biliyoruz ne inancını. Siyasetçisin güya ama siyasi düşünceni yada ideolojini bile bilmiyoruz. Milliyetçi değilsin bi kere o kesin, Devrimci yada Cumhuriyetçi olsan Federasyon savunan partiler ile iş birliğini savunan twetler atmazsın. Üniter yapımızı anayasamızın ilk 3 Maddesini Türklüğü tartışmaya açan 1915'çilerin arasında olduğuna göre Devletçi 'de değilsin. Söylesene Allah Aşkına Altı oktan sana ne kaldı? Kala kala Laiklik kaldı öyle mi? E onu da dinsizlik olarak tarif edip, dinsizliğine kılıf etmişsin. E senin ne işin var o zaman 6 ok bayrağı altında. Ne idüğümü bende bilemedim de git orak çekiç bayrağına selam dur. Çünkü CHP'ye ve 6 Oka çok zarar veriyorsun. Onlar bizim değerimiz ve sana yıprattırılmayacak kadar değer veririz biz CHP'ye de 6 oka da. Hepsini de geçtim DİNSİZ CHP diyenlere yardım edercesine hiç utanmadan dinsizlik propagandası yapıyorsun, çekinmeden nasıl domuz eti yediğini ilan ediyorsun. Korkarım bu gün yarın salyangoz satar istavroz da çıkartırsın.

Siz ne menem bir belaysanız İstanbul'un başına? Ne dininiz belli ne ırkınız? Ne siyasi düşünceniz yada yelpazenin neresine düştüğünüz belli? Projeniz yok vizyonunuz yok doğru dürüst kadronuz ekibiniz yok. Hala Devlet içinde var olan bazı fetöcüler ve siyasetin içindeki fetöcüler ile elele cambaza bak oynamaktasınız. CHP'liler, sizin CHP'yi işgalinizi daha ne kadar seyreder daha ne kadar sahiplenmez partisini bilmem ama biz sizi ve sizin gibi iki yüzlü, samimiyetsiz olduğu gibi ne idüğü belirsiz siyasi düşüncelere sahip kimseleri siyasetin hiç bir yerinde istemiyoruz. Biz sizin muhalefet anlayışınızı da hiç sevmedik zaten. Kendiniz vatan hainliği milletin kahir ekseriyasınca tescillenmiş, Devlet'çe de tescillenmek üzere olan bir avuç beceriksiz siyasetçisiniz bu ülkenin iyi kötü Cumhurbaşkanlığını yapmış iki ismini de her fırsatta Vatan Haini ilan etme peşindesiniz. Utanmasanız Ahmet Necdet Sezer'e de vatan haini diyeceksiniz. Ama Allah'tan O siyasete göz kırpmadığı için hışmınıza uğramıyor. Hatta utanmasanız aynı Ermeni Soykırımı meselesi gibi vatandaşı galeyana  getirerek büyüyle bin bir hileyle ve kışkırtmayla devlet karşı getirip sonra da istenmeden meydana gelen bazı üzücü olayları gündem edip abartarak uydurduğunuz bir kürt soykırımını da haşa İsmet İnönü yapmış diyeceksiniz Atatürk'e dil uzatamasanız da, Dersim üzerinden İsmet Paşayı bile ihanet ile suçlayacaksınız.

Sahi nedir sizin Türk Milletinin yada temsilcisi meclislerin seçtiği liderler ile alıp veremediğiniz? Cumhuriyet kuruldu kurulalı gelmiş geçmiş neredeyse bütün siyasetçiler ile kavgalısınız. Padişahlar ile kavgalısınız tasavvuf büyükleri ile zaten hiç barışmadınız. İnancımızın kaynakları Peygamberimize ve Ehlibeytine de hiç muhabbet duymadınız. Onları bile beğenmediniz. Kendinizden başka kimseyi beğenmez misiniz siz? Milletin tarihi ile kavgalı, kültürü inancı ile kavgalı, milletin yarıdan fazlasını aptal zanneden tiplersiniz. Hiç bir değer yargımıza saygı ifade ettiğinizi de işitmedik nedense? Şarkı türkü de pek dinlemezsiniz. Sahi size Türk'e dair neyi sevdiniz ki böyle bir hizmet aşkı debreşti sizde. Sizin ne bu vatanın değerlerinden haberiniz var ne de ecdadımızın her dönemi ayrı bir destan olan şanlı tarihinin nasıl bir hazine olduğundan haberiniz var. Bir günden bir güne yeraltı madenlerimizden bahsederken duymadık sizi bir günden bir güne denizlerimizi akarsularımızı verimli ve bereketli topraklarımızı överken hatırlatırken görmedik. Bir günde bir güne Türk Milleti çalışkandır demediniz Türk Milleti zekidir demediniz. Bir günden bir güne, en önemli kudret kaynağımız olan damarlarımızdaki asil kandan bahsetmediniz bize.

Görünen o ki Siz sadece plaza ve AVM işlerine akıl erdirmişsiniz. Zaten İstanbul'a da beton dökmek dışında bir projenizi yada hizmetinizi de duymadık henüz. Çekilin gidin artık şu siyasetin vitrininden çekilin gidin. Vallahi kiminiz var ki Nakşibendi yada Ensar cı bazı AKP'lilerden daha beter. Geçende de dedim CHP; Özkan Yalım denen ne idüğü belirsiz de ısrar ettiği sürece sandığa gitmem ille bir vekille konuşmam gerekirse de Mehmet Altay'ı muhatap alırım daha iyi. Daha fazla güven veriyor ne yalan söyleyeyim. Şunların muhalefet ediş tarzına bakın Özkan gibi ne idüğü belirsizleri Vekil yap, Nadi gibi beceriksiz siyaset düzenbazını İl başkanı yap, yenilsinler elin günün önünde birbirlerine düşsünler sosyal paylaşım siteleri üzerinden didişsinler hala ikisini de tut makamlarında, sonra da otur başka laf kalmamış gibi Cumhurbaşkanına dümdük DİKTATÖR de. Yahu sen Türk değilsen aklın ermez belki ama şunu bil Türk'ten diktatör çıkmaz biz biliriz. Daha önce de söylemiştik sana Kılıçdaroğlu eğer Erdoğan Türk ise Türk'üm diyebildi bir kaç kez bildiğim kadarıyla o zaman Erdoğan Diktatör olmaz. Milleti öcü ile korkutmaya çalışırken gelen kuraklığı ve yokluğu izah edemedin.

Şu halimize bak kuraklık geçiren yada savaşta yenilmiş ve henüz çıkmış bir millet gibiyiz. Piyasalarda batan batana maliyetler girdi fiyatları gün gün yükseliyor gün gün artıyor işsizlik, gün gün çaresi olmayan dertler açılıyor başımıza, önce fetö bela edilmiş Milletin başına Kurban vermeyene sigortacı değilse maliyeci oda olmadı başka kurum baskı yapmış yıllarca şimdi de saçma sapan bir fetö davası yürütülüyor evlere şenlik. Allah'tan millet erken uyandı da kimse artık kimseyi fetöcülük ile suçlamıyor. Bir ara ne modaydı o aman ya Rabbi? Cezaevine giden niçin cezaevine gittiğini bilmiyor. Darbe yapıldığından bile habersiz 3 günlük ere müebbet verilirken halen fetöcülük eden tescilli fetöcüler siyasette ve Adliye'de kol geziyor hala. Milletin köy nüfusu son yıllarda yarıdan fazla düştüğü gibi köylerde çalışan genç nüfus kalmamış. Verimli sulak araziler ekilmez olmuş.. Tarımdan sanayiye, hayvancılıktan ticarete varıncaya değin her alanda iflas etmiş, ormanları hatta dağları yok edilme aşamasında olan bir Türkiye var ve sen bu milleti hala uyandıramıyorsun öyle mi?

Millet uyansın diye 100'de 50'nin oyunu hala bir biçimde almayı başaran defalarca kandırılmış bir liderden iktidarı almak için sen anca diye diye diktatör diyorsun öyle mi? O zaman sen Ak Partililerin hiç birisinden oy istemiyorsun. Sizler bir diktatöre oy ve destek veren ahmaklarsınız derseniz adamlara. Üstelik böyle burnu havada pozlar ile küçük görürseniz adamların oy verdiği siyasetçileri size oy mu verirler? İnsanlar muhabbet duymadığına sadece aklının yolunu seçerek oy vermiyor. Siz kendinizi sevdirmek için her boyaya giriyorsunuz ama millete sevdirmek için değil. Siz sadece satılmış dediğiniz medyaya, müesses nizam kurucusu dış mihraklara yada yabancı ülke istihbarat servislerine sevdirmek için kılıktan kılığa giriyor bir Yahudi büyüğü ziyaretindesiniz bir hristiyan büyüğü, hiç İslam büyüklerini ziyaret etmezsiniz. Siz gitseniz gitseniz anca İngiltere Derin Devleti Mossad yada CİA gibi kurumların nezaretinde faaliyet gösteren cemaat liderleri yada sözde kanaat önderlerine gidersiniz..

Binali gibi bitmiş bir aktörü kendisinin de yardımıyla ve zor ile yenersiniz, medya sizi siyaset sultanları gibi takdim ederse ve millette bunu yerse neynersiniz milleti? CHP'ye oy veren kitle size yetiyor zaten sizin iktidar olmak bu millete hizmet etmek gibi bir derdiniz yok ki? Siz bu Milletin kendine de, Devletine de dinine de Atatürk'üne de Fatih'ine de karşı ve düşmansınız hattı zatında. Size kalırsa Fatih'te ya dinsiz ya hristiyan haşa Atatürk'te bu yüzden sizlerin de çoğu ya dinsizsiniz ya gizli açık hristiyan. Biz Ak Partili kardeşlerimizden de CHP'nin tabanı kadar emin olamasak ta eminiz. Ama sizden emin değiliz ey CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu yönetenler. Sizin hala Baykal borusu öttürdüğünüzün de Kılıçdaroğlu'nun bazen isteyerek bazen istemeden yada gönülsüz, bu oyunlara alet olduğunun da farkındayız.

Bahçeli'den farkı yok yani bana sorarsanız Kılıçdaroğlu'nun bir şeylerin esiri o kesin. Fakat neyin esiri? Herkes aynı soruyu soruyor bu ikisinin de kasedi mi var acaba birilerinde? İkiside hiç normal davranmıyor ve kendilerinden beklenmeyen refleksler veriyor yerli yersiz. Ne desin Millet bunca tuhaflığı ve körü körüne iktidarın dümen suyuna gidişleri anlamlandıramıyor. Kimi kafayı yemişler diye bahsediyor maalesef, muhalefet liderlerinden kimisi de kasetleri olduğu zannına daha büyük olasılık olarak bakıyor. O kadar saf gönüllü bir milletiz ki bunlar birbirine hain dese de biz diyemiyoruz hiç birine. Farkında mısınız ikisinin de tuhaf hallerine, bakıyorsun Bahçeli 17/25'e ayarlayıp Genel Merkezin saatini kibarca başka hiç bir yerde kendisinden malesef görmediğimiz nezaketi bile takınmış bir halde fetöcüleri partiye davet ediyor. Bakıyorsun aynı Bahçeli 15 Temmuz sonrası FETÖ Düşmanı kesilmiş. Öyle bir düşman ki dostlar başına.

Düşünsenize herif FETÖ ile amansız bir mücadele içinde siyasetteki fetöcüleri isim isim biliyormuş, Türk Devletinin İstihbarat örgütleri kendisine iletmiş ama GAMMAZ değilmiş kendisi. Ulan senden ala Gammaz mı var? Ha İŞİD'li canlı bomba listesi elimde diyen Davutoğlu ha FETÖ'nün siyasi ayağını biliyorum ama söylemem diyen Bahçeli? Gerekçeye de bak ayıp olurmuş gammazlayamazmış. Hiç bir konuda ölçüsü olmayan Bahçeli'nin bu konuda delikanlılığı tutmuş ölçü edinmiş.. Daha çok şey var bu sahte BEYEFENDİ'ye de yakışık aldıramıyorsun. Ülkücü arkadaşlar var merhaba dediğimiz. Gerçi hala Bahçeli diyene ben ülkücü demediğim gibi selam da vermem ayrı bir konu ama ileri gitmeye de gerek yok neticede MHP bu bakarsın yarın fıstık gibi bir genel başkan bulur kendine ve millete siyaset alanında daha yıllarca hizmet eder. Nihal Atsız'lar yetişsin ne mahsur? Ne Mahsur Arif Nihat Asya'lar yetişsin? Bu fraksiyon da fena işler çıkartmamış esasında. Bu yüzden nasıl ki CHP'nin kurumsal kimliği ve kurucu liderine pek halel getirmemeye çalışıyorsak, MHP'ye de aynı özen ve itinayı göstermeliyiz kanaatimce. Genel Başkanları bazen saçmalasa da bu partilerin kuruluş amacı kesinlikle ihanet olamaz.

CHP'nin 2. kez açılışında ciddi şaibeler görüyor olmakla birlikte ikinci kez kuranlara bile ihaneti yakıştırmamalıyız, hırslarına yenilerek gafleti abartmış olsalar bile. CHP'nin isim hakkı nasıl bir miktar korunaklı ise MHP'ninde böyle olmalı. Bütün partiler kurucu ayarlarına döndürülmedikçe bana göre meşruiyetini yitirmiş durumdadır. Bakın hepsi de birbirini fetö iltisakı ile suçluyor hepsi de haklı diyebilirim rahatlıkla. Bana göre de AKP'sinde BBP'sine CHP'sinden ÖDP'sine hepsinde Fetö iltisakı var yoğunca. Mevcut halleri ile bu iki partinin siyasi varlığı siyaseti hem çıkmaza hem de kaosa doğru sürüklemekte. Millet korkusuna siyaset yapamıyor. Güneydoğu'da HDP korkutuyor batıda AKP başka yöntemler kullanarak ille de Devleti kullanarak korkutuyor siyaset yapma eğilimindekileri. Adam girse AKP ve HDP'de siyasi kimlik edinse ya hırsız yolsuz fetöcü diyecekler ya bölücü terörist sevici. Malum AKP'lilerin de bir kısmını HTŞ Sevici diye de anıyorlar son günlerde, İdlib'te ısrarla sivil halk bahanesi ile el gerdikleri söylentisi sebebiyle.

Şu ülkenin deminden beri anlattığım kepaze haline bakın şu muhalefetin söylediği söze bakın. Yahu Vatan haini denir mi Devletin Cumhurbaşkanına. Devletin Cumhurbaşkanlığı yapmasına hala izin ve destek verdiği adamdan Vatana ihanet beklenir mi? Hem vatan haini demenize ne gerek var? Size deminden beri söylediklerimin bir çoğunu Onlar bizden çok kere duydular. Sizde bunları söyleseydiniz ya? Millete deseydiniz ya bunlar din istismarcısı biz asla dininize karışmayacağız. Bunlar din istismarcılığı ile dinden soğutma derdinde milleti, siz yüce dinimizle, aklınızla dalga geçerek. Biriniz dinden soğuk durarak idol olma ve dinden soğutma derdinde diğeriniz aşırı dincilikle. Gerçi AKP artık epeyce bıraktı dini siyasete alet etmeyi şimdilerde Ekrem İmamoğlu o işi bu ekip içinde CHP içinde üstlendi ve CHP'ye taşıdı daha çok buda başka bir köşe yazısının mevzusu.

Amaç bir olunca İslamcı ile de Nakşibendi ile de aynı açıya düşebiliyorsunuz. Bu yüzden Deniz Baykal'da ılımlı islamcı idi Kılıçdaroğlu'da ha keza öyle. İkisinin de gerek fetullah gerek said gerekse nakşibendilik aleyhinde bir çift sözü yoktur desem yalan olmaz. Zaten 15 Temmuza değin hiç fetullaha çakarken duymadık 15 Temmuz sonrası da FETÖ diye bir varlık icad edip ona çaktılar. Fetullahın şahsını devre dışı bırakmış oldular. Beceriksizlik ve harislik ve yüzsüzlük yan yana gelince işte böyle saçma sapan fotoğraf kareleri ve böyle saçma sapan siyasetçiler çıkıyor karşımıza. Bize sundukları alternatife baktıkça insan siyasetten de soğuyor insan, siyasetin bu bizi bile bezdiren tiksindiren bu rezil haline, eski yüzlerin ısıtılıp ısıtılıp gündemimize sürülmeye çalışılmasına rağmen bu siyasetçi yada partilere ısrarla sandığa gidip oy veren ve düşünmeyen, sorgulamayan milletten de soğuma noktasına geliyor. İnmesek halkın arasına görmesek saflığını, iyi niyetini, bilmesek milletin çaresizliğini yaşamasak anlamayıp, alternatiflerin hakikaten kötü olduğu gerçeğini kabul etmeyip bunu görmezden gelsek milletten de soğuyacak insan. Aydın olup Milletten uzaklaşanları daha iyi anlayabiliyorum bazen. Milletten ısrarla kopmayacaksın ki işin hikmetini anlayıp milletten soğumayasın. Milletten koparsan milleti anlayamazsın milleti anlayamazsan yanlış gördüğünün hikmetini kavrayamazsın o zaman milleti aptallıkla bile suçlayabilirsin yada soğuyabilirsin Milletten. Soğursan zamanla yalnızlaşır gidersin. Soyutlarsın kendini insanlardan geçimsiz huysuz birisi olur çıkarsın müzmin muhalif korlar adını ne eşin kalır seni seven değer veren sözünü dinleyen ne arkadaşın, ıssız adam olur çıkarsın anlamadığın insanlardan seni anlamasını beklersen.

Yalnızlık Allah'a mahsus derler, kimsesiz yaşayanı zamanla aklı da gönlü de terk eder. Millete yaramıyorsan akıl seni neylesin? Milleti sevmiyor çocuğunu babanı eşini arkadaşını sevmiyorsan gönül seni neylesin? Akıl akıl edenin başında kalır gönülde sevmeyi bilenin nöbetini bekler. Neyse demem oki size kalsak milletten soğuyacağız Allah muhafaza. Size kalsak dinimizden hatta bütün değerlerimizden soğumalıyız gerçi. Sizler dinimize de buz gibi soğuksunuz, Milliyetimize ecdadımıza şanlı tarihimize de. Söz uzadı farkındayım ama bence değdi ilgilisi okusun yeter. Bu soruyu da sormazsam bu yazının içinde tekrar muhatap almak zorunda kalabilirim ne lüzum var?

Sahi kuzum siz sadece Ermenileri ve bölücülerin hakkını aramak için mi siyasetçi oldunuz? Sizi neden asgari ücretlinin hakkını ararken görmedik hiç? Hoş siz, siyasetin can damarı en önemli aktör sağlayıcısı iş adamlarının işverenin hakkını bile aramazsınız işçiyi neylersiniz? Sizin zaten ne sanayici gördüğünüz var ne esnaf. Tarım işçisi, hayvancı, işsiz yada öğrenci sizin gündeminize seçimlerde bile girmiyor artık. Siz zaten rantçı müteahhitler ve satılmış medya ile sarmaş dolaş riyakar bir hayatı tercih etmişsiniz.

Okumayı asla küçümsemem okumayı da severim her fırsatta teşvik ederim ama siz boşa okumuşsunuz arkadaş. Tıp Fakültesi size Devlet adabı öğretemediği gibi Vatan Millet sevgisini bile aşılayamamış. Doktorların geneli vatansever ve Milliyetçi insanlar olduğuna göre sorun Tıp Fakültemiz de değil sorun sizde arkadaş. Şu halinize bakın Devletin karşısına çıkartıldığınız açıkça işlediğiniz şu suçlara bakın. Allah muhafaza neredeyse Binali gibi bitik bir adamı belediye başkanı yapayazdınız. 17 Yıl geçti hala AKP Başımızda ise bu sizin beceriksizliğiniz değil mi? Cumhuriyet savunan adam Cumhuriyete bu kötülükleri yapar mı? Halkı savunan insan plazalar avmler diker mi? Milyonlarca liralık servetine servet katmak isteyen bir avuç ne idüğü belirsize bırakılacak bir Cumhuriyetimiz yok bizim böyle savunuculara ihtiyacımız da yok. Millete bakan kendini görür Milleti aptal yerine koyan kendisi aptaldır Vesselam...

Yorumlar

Uşaklı 5 Yıl Önce

Kalemine sağlık abi

Tüm Yorumlar