Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu sabah saatlerinde kente gelerek ilk olarak Uşak Valiliğine ziyarette bulundu. Bakan Ramazanoğlu’nu valilik önünde protokol karşılarken, akabinde makama geçtiler.
Valilik makamında basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Sema Ramazanoğlu, bakanlığı döneminde ilk kez Uşak’a geldiğine değinerek şunları söyledi; “Seçim döneminden sonra ve kabine oluşturulduktan sonra bizlere ilk ziyareti komşu vekillerimiz ve parti teşkilatı yapmıştı. Bende onlara verdiği söz üzerine en kısa sürede Uşak’a ziyarete geleceğimi belirtmiştim ve bugün Uşak’tayız. Bugün Uşak’ta güzel bir program hazırladık. İşadamlarımız, partililer ve kentte ki sevgi evlerine ziyaretlerimiz olacak. Uşak’ın sanayi ve ticaret konusunda işadamlarımızla istişarede bulunacağız. Bu ilk ziyaretimizin ardından Uşak ilimize gerek sanayi, gerek şehircilik kısaca tüm alanlarda gelişmesi ve kalkınması için yapılacak tüm çalışmalarda destek olacağız.” dedi. Bakan Dr. Sema Ramazanoğlu valilik programının ardından partisinin il danışma toplantısına katılmak üzere Atatürk Kültür Merkezine hareket etti.
Konuşmasında muhalefetin tutumunu eleştiren Sema Ramazanoğlu, “İktidarın her dediğine hayır diyen, sürekli memleketin şer odaklarıyla işbirliği yapan bir muhalefet olmaz. Bu memleketin bir muhalefet sorunu var, muhalefet yapılan işleredir. Muhalefet yanlış noktalarda uyarır. Muhalefete de görevlerini biz öğretiyoruz. Milli meseleler olduğunda nerede duracağını şaşırmış bir muhalefetimiz var. Muhalefet demek memleketin işlerine yön vermektir, bizdeki muhalefet yıkma ve bozma üzerine kurulmuş. Biz bakıyoruz onlara diyoruz ki, onlar konuşur AK Parti yapar” diye konuştu.
HALKIN HUZURUNU KAÇIRAN BÖLÜCÜ TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK
Terör örgütüne destek niteliğinde açıklama yapan aydınları eleştiren Bakan Ramazanoğlu, şöyle konuştu: “Aydın demek, bulunduğu topluma ışık tutan ve yön vermektir. Fakat bizdeki aydınlar, karanlık zihniyetlerin yanında saf tutar hale gelmişler. Sözde aydınlar, doğudaki kazılan hendekleri görmüyorlar ve terör örgütüne destek verir nitelikte açıklamalar yapıyor. Uşak’ta ve Türkiye’nin her noktasından terörle mücadele için gençlerimiz bölgede görev yapıyorlar. Şu anda tüm annelerin duaları bizim askerlerimizle ve bu memleket asla yıkılmaz. Ayrıca Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde açlık ve diğer sorunlar yok. Devletimiz her yönüyle halkımızın yanındadır. Halkımızın huzurunu kaçıran bölücü terör örgütünün kökü kazınacak ve hepsi kazdıkları hendeklerde boğulacaktır” dedi.