7 Haziran seçimleri öncesinde siyasi arenadaki hareketlilik artarken; CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'a bir ziyarette bulunacak. Partisinin düzenlediği mitinge katılacak olan Kılıçdaroğlu Uşaklılarla buluşacak.
30 Nisan Perşembe günü Saat 16:00'da Atatürk Anıtı önündeki mitingde Uşaklılara seslenecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uşak programı henüz netlik kazanmazken; aynı gün Afyon'da gerçekleşecek olan miting programının ardından Uşak'ın Sivaslı İlçesi'ndeki Dursun Yalım Fen Lisesi'nin açılışına katılacağı ve sonrasında da Uşak'taki miting programına katılacağı edinilen bilgiler arasında. Miting programının ardından Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu "Halk Arenası" programının da Uşak'ta gerçekleşeceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun bu programa da katılması beklenirken; Kılıçdaroğlu'na Uşak programında CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey ve CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selin Sayek Böke'nin de eşlik edeceği edinilen bilgiler arasında.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu Uşak'a Geliyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki hafta Uşak'a gelerek, CHP İl Örgütü'nün düzenlediği mitingte Uşaklılara seslenecek.
23 Nisan 2015 Perşembe 17:07

uşak başbakan kemal sloganlarıyla inleyecek